kita.jpg

Kita

Hei, olen Kita ja moniallerginen koira. Olen allerginen oikeastaan kaikelle, huonepölystä homeisiin ja kasvien siitepölyistä moniin ruoka-aineisiin. Kärsin myös ns. varastopunkkiallergiasta, enkä voi ollenkaan sietää kuivaruokia.
Vaihdoin kotia n. 8kk ikäisenä, uuteen perheeseen tullessa minua kiikutettiin iki-ihanalle Paavo tohtorille harvase viikko. Ihoni oli yltäpäältä tulehtunut, ja karvapeitteeni oli vajavainen. Aluksi epäiltiin sikaripunkkia tms. ulkoloista, olin tietenkin koko ajan myös eliminaatiodiietillä. Onneksi lähellä uutta kotiani on tehtaanmyymälä josta uusi emäntäni alkoi hakea raakaruokaa. Oloni ja ulkomuotoni parani, muttei täysin. Ajoimme allergiatestit verikokeineen, jolloin selvisi moniallergisuuteni. Mammani ei luovuttanut itsekkin allergisena, vaan kotini sisustettiin uudelleen, helposti puhtaana ja pölyttömänä pidettäväksi.
Olen nyt syönyt maittavaa raakaruokaa kaksi ja puoli vuotta. Liekkö ruoka vai ikä kasvattanut vastustuskykyäni, mutta en enää oireile ja selviän jopa pahimmat siitepölykaudet ilman lääkitystä. Oloni on erittäin energinen ja jaksan pitää huolta myös minulle rakkaimmasta perheenjäsenestäni.

Kommentit