10003525-10202661440751485-864623882-n-collage.jpg

Siperianhusky Sera suosittelee barffausta

Roosa

Miksi aloititte barffauksen?

Aloitimme barffauksen, kun koiramme ei suostunut enää syömään mitään ja koska sen vatsa on herkkä viljalle. Kaikki mikä oli ennen maistunut, ei enää maistunutkaan, turkki alkoi mennä huonoon kuntoon, paino pudota ja vireystila laskea. Päätimme kokeilla barffausta, koska olimme siitä kuulleet vain hyviä kokemuksia.

Kuinka itse koit BARF-ruokinnan? Oliko se helppoa, työlästä, mukavaa vaihtelua?

Mielestäni barf-ruokinta on erittäin helppoa, varsinkin koska koiramme pitää pullista eniten jäisinä, ei niitä tarvitse käydä edes sulattelemaan. Ja muutenkin on ihana nähdä, kun koiralle ruoka maistuu, eikä enää tarvitse istua keittiön lattialla vieressä houkuttelemassa sitä syömään.

Huomasitko lemmikissäsi muutoksia uuden ruokavalion myötä? Myös ennen ja jälkeen kuvia olisi mukava nähdä jos sellaisia löytyy.

Kyllä, huomasimme muutoksia ! Ja ainoastaan erittäin positiivisia.
Aiemmin niin nirso koiramme, joka vain tökki nenällään ruokaa (oli se sitten mitä vain), kierteli kuppiaan eikä lopulta sitten mitään syönytkään, kävi mush-pullien kimppuun heti ne eteensä saatuaan! Ja vieläpä jäisenä! Tarjosimme niitä myös sulatettuina; maistuivat ne niinkin, mutta vielä paremmin tuntuivat kauppansa tekevän jäisinä.
Paino alkoi hiljalleen nousta ja nyt lähennelläänkin jo koiramme ihannepainoa! Karvanlähtökin väheni, elikkä kaikinpuolin tilanne parani.

Annatko jotain lihojen, sisäelimien ja luiden lisäksi. Mitä ja miksi?

Olemme nyt antaneet mush-pullien lisäksi myös viljattomia kuivaraksuja, koska ne ovat toinen ruoka mikä koirallemme maistuu ja paino saisi edelleen nousta. Luita ja muita herkkuja, kuten possunsaparoita, kanafileitä ja muita vastaavia annamme myös lisukkeena.

Ihanaa nähdä koira tyytyväisenä, hyvinvoivana ja onnellisena ! 🙂

Kommentit