image-118.jpg

Sinisilmä Rocky

Miksi aloititte barffauksen?

Koirani nimi on Rocky. Hän on puhdasrotuinen Suomen ajokoira joka syntyi sinisilmäisenä. Hänen mieli puuhaansa on metsästys, tietenkin. 😉 Rocky on taitava, hyvä hakuinen ja äänekäs ajuri. Nuoresta iästä huolimatta. Ajoon Rocky on saanut niin jäniksiä, kettuja sekä supikoiria. Olemukseltaan Rocky on hyvi aktiivinen. Hän tarvitsee paljon liikuntaa. Kävenlen päivittäin n.2 tuntia niinä päivinä kun ei mettästetä plus pissä lenkit. Rockyn luonne on miellyttävä ja pehmeä. Hän on tosi fiksu koira ja oppii uusia temppuja vain pari treeni kerran jälkeen. Rockyn kanssa ei ole koskaan tylsää, hän saa kaikki hymyilemään. 🙂

Oliko sinulla ennakkoluuloja liittyen BARF-ruokintaan?

Rocky syö seka ruoka valiota. Hän syö kuivaa, kotiruokaa ja raakaa. Enimmäkseen raakaa/kuivaa. Ruoka aika on Rockyn mielestä aina juhla. Hän ei koskaan nirsoile! 🙂 Parasta olisi joss saisin antaa enemmän lihapainoista ruokaa mutta opiskelia budjetti ei aina anna siihen mahdollisuuta joten olen monipuolistanut Rockyn ruoka valion.

Oliko ruokinnassa joitakin haasteita ja kuinka niistä selvittiin?

Valitsen Energy täysravinnon sillä omasta mielestä se on hyvä lisä koirani ruoka valioon. Varsinkin pitkien ajojen jälkeen on tärkeää että koira saa kaikki ravinto aineet mahdollisimman tiiviisä muodossa. Palautus on A ja O. Liikaa ruokaa heti ajok jälkeen ei ole hyvää siksi pari pientä pullaa on helppo antaa heti kun tulee kotiin. Olen aina sanonut muille metsästäjille että liha on hyväksi koiralle ja sitä ei kannata kypsentää sillä koiran vatsa kyllä kestää ja ravinto aineet tulevat helpommin käytöön.

Kommentit