yka-1.jpg

Rakkaus on lumivalkoinen<3

Ykä on 3-vuotias valkoinenpaimenkoira. Iloinen, reipas ja pehmoinen. Ykällä on iloiset kasvot, heiluva häntä, isot tassut ja pohjaton maha. Ykän elämän pääasia taitaakin olla syöminen, vaikka pitää se monesta muustakin jutusta; syömisen lisäksi lempiasioita ovat varmasti uiminen, metsässä tai lumessa juokseminen, agility ja leikkiminen erityisesti vinkuleluilla. 🙂

Ykä on kunnostautunut näyttelyharrastuksen parissa, se valioitui melko nopeasti Suomessa ja oikeiden koitosten lisäksi Ykä on menestyksekkäästi osallistunut mätsäreihin, ja niissä myös lapsi&koira-kilpailuihin lainakoirana tutulle pikkupojalle; Ykä nimittäin menee sinne minne nakki menee, joten pienenkin lapsen on helppo esiintyä Ykän kanssa kehässä. 😀 Näyttelyiden lisäksi Ykä harrastaa agilityä ja tottista sekä vesipelastusta.

Esimerkillään Ykä haluaa näyttää, että vaikka koira on kaunis, se ei sulje muita ominaisuuksia pois. Valkoinenpaimenkoira sopii moneen harrastukseen ja on aina valmis iloisella mielellä uusiin haasteisiin.

Sellainen on rakas ”pieni” Ykä.<3

Kommentit