Naudan rustoluut
Nauta

MUSH Naudan rustoluut ovat samalla ajanvietettä ja ruokaa!

Ne ovat pakastettu yksitellen, jotta ne eivät ole isona paakkuna pussissa, vaan voit ottaa vaikka yhden kerrallaan sulamaan. Pussi on samaisesta syystä uudelleensuljettava!

Suositellaan syötettäväksi raakana.  Valvo koiraasi/kissaasi sen syödessä luita. Liika luu voi aiheuttaa tukoksen.

Löydät tämän tuotteen päivittäistavarakaupoista, kuten Prismasta ja hyvin varustelluista S- ja K-ryhmän liikkeistä.

Lähin jälleenmyyjä?

Nauta

Naudanlihamme tulee pääosin suomalaisilta perhetiloilta emoyhtiömme Snellmanin kautta. Naudanliha toimitetaan tuoreena Snellmanin lihanjalostukseen, joka sijaitsee MUSH-tehtaan läheisyydessä. Voimme vakuuttaa, että Suomen lihantuotannon korkeat kansalliset vaatimukset täyttyvät ja eläinten terveysohjelman korkeita vaatimuksia noudatetaan. Eläinlääkäri- ja neuvontakäyntejä järjestetään tiloilla useita kertoja vuodessa. Saamme myös osan naudanlihasta Ruotsin tiloilta, jotka noudattavat Ruotsin tiukkoja lihantuotanto- ja karjankasvatuslakeja.

Rustopalat on useimmiten liian suuria. Pussissa välillä vain kolme palaa. Niiden pilkkominen sopivan kokoisiksi kotona on turhan hankalaa. Valmistaja voisi pilkkoa palat niin, että pussissa olisi vähintään viisi rustoa.

— Ossi Ruotsalainen

3 / 5

On muuten todella isoja annoksia. Yksi reilu sadan gramman pala, loput n. 300g/kpl. Ihan älyttömiä. En osta uudelleen.

— Mimi

2 / 5

Koirani kyllä mielellään syö näitä välillä ehkä liiankin nopeasti (onneksi ei vielä ole tullut ylös) ja on ollut mukava välipala viikonloppuisin. Ongelmana on vain palojen koot. Pussissa on ehkä vain yksi tai kaksi pienempää sopivan kokoista palaa ja loput pari on sitten noin kaksin kertaisia pienempiin verrattuna. Palojen itse pilkkominen olisi sitten hidasta ja hankalaa ja saisi sitten molemmat palat sulamaan, jolloin niiden leikkaamisessa ei sitten ole järkeä, jos sitä toista palaa ei enää voisi turvallisesti pakastaa myöhemmäksi. Isot palat voisivat kyllä sitten sopia isoille aktiivisille koirille. (Itselläni on pieni kokoinen suomenlapinkoira, joka mielellään söisi vaikka koko pussin kerralla, mutta painon hallinnan kannalta pienemmät palat olisivat käteviä.)

— Aaron R.

3 / 5

No päinvastoin kuin edelliset, tykkään reilusta koosta niin 50kg koirallekin on hetkeksi jyrsittäväö.

— Mirva

4 / 5

Laadukkaan oloista ja sopivan kokoiset palat. Koira nautti. Sheltin kokoiselle riitti hyvän tovin puuhastelua.

— Ilona

4 / 5

Ainekset

Suomalainen naudan rusto

Ravintosisältö / 100g

Energia (kJ/kcal) 1120/268
Proteiini (g) 18.0
Rasva (g) 22.0
Kalsium 3.3
Fosfori 1.5
Kosteus 50.0
Tuhka 10.0
Raakakuitu 0.2
Löydä lähin MUSH jälleenmyyjä!