piccollage

Lugnare tider.

 

Efter en aktiv period så går vi nu mot lite lugnare tider för Ioreks del och en höst med lite välförtjänt vila innan det är dags att återigen börja bygga upp konditionen inför nästa års LC-säsong. Men vi kommer inte att tillbringa all vår tid i soffan för det utan kommer självklart att hålla igång för att bibehålla en bra grundkondition. Årets LC-säsong är avslutad och det är endast Klubbmästerskapet som återstår nu. Ioreks tog sin LC-licens i april och har på så vis inte tävlat hela säsongen men har ändå lyckats prestera tre andra plats placeringar och en vinst. Under säsongen har han tagit tre LC-CERT och ett R-CACIL.
På utställningssidan har Iorek flertalet bästa hane placeringar och har tagit det sista CERTET som gjorde honom till både Svensk och Dansk Utställnings Champion, han har även blivit Bäst i Motsatt kön och fått CACIB. Ett par utsällningar återstår innan året är slut och vi får se vad resultatet blir från dessa men oavsett det så har vi haft ett mycket framgångsrikt år där Iorek utvecklats mycket under tiden som gått.

Det är svårt att se sin egen hunds utveckling men när jag ser tillbaka på bilder från början av året så kan jag med egna ögon se vad andra säger till mig, nämligen att Iorek utvecklats väldigt bra och det är speciellt under senare tid som det hänt mycket med honom. Tack vare Mush har Iorek numera en god aptit och får i sig så mycket som hans kropp behöver och detta syns även på honom.

Bilden visar Iorek i början och i slutet av sommaren.

Kommentarer