jonathannula.jpg

hiivakorvat

Kummatkin afgaanini kärsi pentuna hiivakorvista ja vähän junnuinakin, kokeiltiin varmaan kaikki kuivaruokamerkit mitä voi vaan keksiä mutta aina meni korvat vaan pahempaan 🙁 ne oli punaiset, turvonneet eikä niitä saanut oikein putsattua kun olivat niin kipeät. Lääketippoja laitettiin korviin kuuri toisensa jälkeen ja aina hetkeksi se hiiva lähtikin kunnes tuli aina takaisin ja ajattelin että ei koirat voi elää näin loppuelämäänsä että jotain on keksittävä.Kuvioihin astui raakaruokinta ja tuloksen näki korvissa jo kuukauden päästä kun nappulat olivat kokonaan jääneet pois.
Nykyään korvat ovat todella puhtaat eikä tietoakaan mistään hiivasta/tulehduksista.Jopa eläinlääkäri on kehunut koirien puhtaita korvia 😀 näyttelyissä kiitosta on tullut kiinteistä kropista ja uskon että raakaruokinnalla on suuri merkitys tähän ja turkit ovat todella vahvoja ja näyttäviä, turkkirotu kun on.
Emme enään koskaan siirry kuivamuonaan, ei koskaan!!!
Aluksi oli hankalaa tämä ruokkiminen mutta kun sen oppii ja oppii näkemään koirasta mikä sopii ja mikä ei niin tämä ruokintatapa on ihan helppoa. Suosittelen kaikille jotka harkitsevat raakaruokintaa omalle koiralleen/kissalleen.

Kommentit